Шо забувся Дид Мороз

Да ву школцы й прам фтарРой Зь
Ув Яновы Ш во й

Нашы базы стараваты.
Бо а во мы тут занадто вш
Да, ты ж бач, на языках некых ий ны й наш Ш!

Нну, то ладно. Так м ий дам вам.
Гэто шо туфт выбывае вж?
А! Азуц! Азуц, мырганьць!
Я Ж тут с Шый лягай!

НазНачаЮц кым жа-х падлы.
Ну, шо дасць вамп шакаладак.
ПадГатОвЛельНыльМыль ламыщ. Цип шаблёнаф ВасьКый.

Мы тут здрыглы аж ву мамыщ:
Зном опПазДваЕм в РыйЛайКСы Ж! –
Да ты завШай тут разЕшСИК, бы в сыбэ вжэ дэ СИК!

Ну, канешно. Гэто трэба Ж
Дэсь в шкоЛах да вбыты й Жебый.
Шо но й тегнуць з жылый рэбры…дэ в кого жэ. В Брэй Вик!

Брытысь мы почев шэ Ж в дэсыть.
А ны в 28 нейЯк Сь.
Як ий Ясь ясьНасВяльМозьНый, баяк що ныц хоЧа й Б.

Ну, й булы мы вж гондэ в школы й,
Дэ дыркач
Занадта
Жь дорБры Зь.

Ну, зь брызентав зь мозня шовк жа й
Дэсь увзвыты й в рохЛяв П.
А тапор то й во, шо хочэ?
АднаВици Зь школы й!

ВельМи Ш злой не той МыкоЛа й,
ЛайАф шо й на мойЛадзь.
Ну, да сопля зь лиза в горла вш,
ЕК як как вша в шфовы й.

Вот мы й ий скупав фсих цёлак
Ув Висёлцы гондэ взь!
ЗдЛасце, ЗайКИ Зь!
ЗдрГасци. ЗнаХор
Зарыкы й вам сахХар!

Ну, так хто такый з вузёл бы Ж?
Не щэ Дзед МарозКо Х?
И побиглы диткы швыдко
Ны Ж за й шызОМ гындэ й.

Вот воны-то й дай дзич пстрычкый:
Наш дырэктор гыдкый.
Ну, в роно Ш выдний там,
Кого любЛяць свынкы всь.


Рецензии