А у нас тут кажуть, Жабы й

Будуць лаСКава й на храпы й
Прам жа клаСЦИ в клаСИ кажным.
Шо ты хочыш з Васьк.

А ны прамо у Х Хотабыч
Бороду аж одорВальЛИ Зь
Гытёво и гынды во...
Ф школи й ву й втарРой Ш.

Ну, мы грали зь в мячык ажны Ж.
Да ват...ват ны й ватый навВат,
Кап сагорэци ВасильКа П,
Шо вжа бы Ш сапЛя Х.

Ий пудБиглы й аж штыр Зайкый.
Ну, так...Ангелина з Глинный.
Да ват ща жа й Яна каксь
ПраМА Й з ЯнаВа, Х!

А Тацяна з Маша как жа?
- А! Так ты в сам справа й нам даш?.. - ШакаЛатКУ Сь увКУСици.
В Янаве даш сици!

Ды й завзята с падлы Ж гралы
Гэты во красавки навыть.
А ны во забылы Стрэлк
Прам, ха, ва дваре
Й пры й насТавНицэ Ш.

Ну, а шо шэ за падЛыщ?
Ну, чытай
След
вЕРш.


Рецензии