Дим Тамак нурлы авыл
Иртэ тан,нар аткан чакта , кояш нурлары уйный.
Текэ таунын, очларыннан уйный , нурлары туймый .
Инеш сулары ялтырый , был быллар талда сайрый.
Дим-Тамак туган тобэгем якты тан,нар каршылый.
Кушымта:
Дим –Тамак туган авылым , якты нур белэн тулган.
Ямьле Димескэй ярында урамнары сузылган.
Тэбигэтнен, кочагына урнашкан изге ягым.
Борынгыдан саклап калган авылнын, ямен халкым.
Сузлып киткэн урле таулар, , юл буенда агачлар.
Йомшак ж,илдэ дулкынлана игеннэргэ бай кырлар.
Яшел болыннар ж,эелгэн , , чишмэдэ шифа сулар.
Салмак аккан Димескэйдэ йозеп уйныйлар казлар.
Кушымта:
Сагындырта еракларда йортеп тормыш еллары.
Авылда тырыш яшьлэре , назлы , чибэр кызлары.
Тумыштан бирелгэн гадэт , эшчэн хэм бердэм халкы.
Тормыш юлындагы маяк булып авылым балкы!
Кушымта:
(26.11.2012г.)
Свидетельство о публикации №112112608903
Фания Фаррахова Тухватуллина 30.08.2015 19:17 Заявить о нарушении