Пропозиц я

Ситуація популярно-відома
Стомлений роботою кваплюсь додому
Спонтанно тут завилось чудо переді мною
Спокуслива дівчина вміло говорить

Впарює непотріб руда лисиця
Запевняє красень це тобі обов'язково знадобиться
Цього не придбаєш у крамниці
В мене зі знижкою суттєва різниця

Дякую але не потрібно
Послухай це ж оригінал, це фірма
Ти мусиш це придбати
Ледь стримався не вкрити матом

Розпечені емоційні стріли
Від гніву спустились
Однозначно б не хотілось
Щоб колись ми знову з вами перестрілись


Рецензии