Для щастя
Тема спорошити землю в попіл
Як врятуватись де знайти дорогу
Хоч разочок помолись запитай Бога
Чи життя вічне існує
Запитай бо думки завжди бунтують
Невже для повноцінного щастя вдосталь хліба і грошей
Любові, запашних видовищ хороших
До смерті лічені кроки і ще декілька ярдів
Згідно загальних людських стандартів
Добре що вистачає
На нікчемне існування і печиво до чаю
Прозорі сльози моралі
Не кружляйте колами спіралі
На шляху лиш перешкоди відсутні обмеження
Погляньте ширше інстинктів самозбереження
Свидетельство о публикации №112112608429