Ти така, яку я малював...

  Ти така,яку я малював -
  в тебе очі небесної сині,
  розфарбовував та цілував
  в своїх мріях, лише в своїх мріях...

  Ти така, про яку я співав, -
  келих щастя я випив до краплі,
  я носив би тебе на руках,
  вітер коси твої розплітав би...

  Ти така, яку не знайти,
  мое щастя -  в твоєму полоні, -
  я торкався б твоєї руки,
  цілував би твої я долоні...

  Ти така, ти така, ти така...-
  якщо хочеш, віддам своє серце,
  бо без тебе - моє нежиття,
  бо без тебе не бачу я сенсу!

  Бо без тебе весна - не весна, -
  хмура осінь, безмовна, мов прірва.
  мене манить і манить вона
  і ніхто мене з неї не вирве!

  Я не плачу, бо сльоз вже нема,-
  сльози виплакав трохи раніше, -
  я жалкую, що жив я дарма,
  бо с тобою кохання не вийшло...

    26.11.12г.

 

   


Рецензии