Перша вчителька

З повагою, Світлані Михайлівні.

Вчителів - і добрих, й мудрих та чудових
Буде ще доволі в нашому житті,
Та лиш перша вчителька - мов сіяч на полі,
Що вкидає зернятка в рілля навесні!

Все що перше – диво: чи кохання щире,
Чи весела ластівка – вісниця тепла,
Але перша вчителька – те дарує світло,
Що у нашій пам’яті сяє все життя!


Рецензии