Всiм бажаю безхмарного неба

Всім  бажаю безхмарного неба,
Голубу далечінь для думок,
І натхнення, бо що іще треба,
Щоби пісня лилась мов струмок.

Безперечно , ще треба багато,
Щоб вогнем  чистим кожен горів,
Щоб всміхалися сонцю всі радо,
І душевний лунав дзвінко спів.

І завдання просте у поетів,
Світло слова нести у народ,
Щоби люди в душевному злеті,
Позахмарних бажали чеснот.


Рецензии