Дефолт життя

Коли я зрозумію цей Світ,
Моє сприйняття зазнає Дефолту,
Усе, що я так добре беріг і ховав,
Не буде мати ніякого сенсу.

Який насправді цей Світ?
Вирішуємо ми? А може хтось інший вирішує?
Створює і вбиває цей Світ,
А ми частина Світу...

Усі одні, єдині ми,
Але...Як це зрозуміти?
Ніби, розумієш, але...ні...
Не можу, поки, зрозуміти.


Рецензии