Сцена

Cцена для тебе и для мене,
Сцена для одиноких душ..
По щоках сльози мої ,певне
Може і розмазана туш.
Усе це награно настільки,
Що, не бачу я граней фантазії..
На сцені я,ти та емоції тільки,
На сцені пекло,як в Абхазії.
Дим тих цигарок, що дмухаешь
Звичка твоя та дурная
Може колись ти послухаеш,
Що на сцені інша я, я такая


Рецензии