***

Чарами.Фарбами.
Плямами.Парами.
Посмішка.Щирая.
Назавжди.Щасливая.

Ранками.Чашками.
Повітрям.Ласками.
Книжками.Кавою.
Зігріта.Казкою.

Ранніми.Пташками.
Стежками.Хащами.
На волі.Безкрилая.
Душа.Нерозкритая.

Падіннями.Взлетами.
Грошима.Монетами.
Коханням.Вірою.
З тобою.Навіки.


Рецензии