Посiвалка!

 Сiю,Вiю Посiваю!
 Пшеницi , хлiба вам до краю!
 Миру , злагоды родинi!
 I здоров*я господинi!!!

 Хай Чиста , свiтла будэ хата!
 Хай Дiти поважають тата!
 Хай будэ  йiсти що i пити!
 I нэ болiють в хатi дiти!...

 З Новим роком , з Новим годом !
 А я перевiрю з годом!


Рецензии