Не загасить любов

Знову і знову я за тобою
Слідую як тінь
Ти пам"ятай так буде вічно
Ти мені повір
Через роки і через століття
Я з тобой піду
Через вогонь і через грози
Я з тобой пройду

Приспів:
А в небі зорі, горять для тебе,
Блакить очей, сумує чом,
Зірки згасають, рано в небі,
Не загасить, мою любов

Знову і знову буду з тобою
Вмріях і в вісні
Кожной краплиной
Гіркою сльозиной
Буду я в тобі
Ніколи не зможешь
Ти позабути
Промені весни
Благаю зі мною
Будь не розлучной
І в зимку й восени.


Рецензии