Стих на украинскои 2

Чомусь сьогодні ти не рідний,
прошу залишити мене.
Прощавай мій друг наївний,
сьогодні кохаю не тебе.

І не потрібна твоя підтримка.
Ти не зумів мене від всього вберегти.
Настала осінь не зупинна,
залишилосб лиш те, що зберегли.

Зупенись мій милий незупинний,
зі мною на завжди сьогодні залишись.
Ти стань моєю раньою весною,
я буду поруч кожну твою мить.

З тобою вічність намертво ділити,
й живучи лиш віршами сердцем та душей.
Тебе ніхто не може так любити,
я знов залишатимусь на віки твоєю.


Рецензии