Стих на украинском языке

Моя мрія закінчится на миті,
і посуття закінчатся зарано.
Твоя душа продувжує тут жити,
і мій кінець стане чиїмсь початком.

Життя - мов пісня тиха,
все може сумно закінчитись.
Позбався мене - лиха,
позбався всього, що в сутінках майнулось.

А почуття мої до тебе не забутні,
мабуть і справді розуму залишив.
Мене лякає от таке майбутнє,
коли коханою й досі не зробив.

Коли я зовсім одинока в буднях,
і близько, мало рідного тепла.
Прошу, будь останім й не забутнім,
щоб ми разом зустріли небуття.


Рецензии