der

Чёрный мак
Опиумный.
Бабочками
Вылетают слова
Из уст твоих.

Мотыльками,
Копиями
Сожженными
Получила сполна
Тягу вериг.

Топишь, тушишь,
Рушишь,
Обрываешь,
Срываешь мысли,
Крадёшь душу.

Зачем глазами
Душишь?
Ранишь
Ради корысти?
Ради туши?


Рецензии