В День хрещення маленькiй Данii

У День народження твоє,
Хай зірочка засяє,
ЯскрАвіше. Хай мир бУде!
Хай пісня звеселяє!

Життя відлунює добром,
СпокОю в твоїм домі!
Хай серце віддає теплом,
Душа цвіте в любові!

Здоров'я, щастя, гарних слів,
Радіти своїй долі...
Сили і вдачі, почуттів!
Рости! Господь з тобою!


Рецензии