Кохання

Ти торкнись моїх долоней ніжно,
Ти поглянь у глибину очей,
Ти повір, я буду тобі вірна
Мільйон усіх наших ночей.
Я дивлюсь у сині очі твої,
Як в безодні я у них тону,
Всі думки і мрії давні мої
Переніс в реальність ти із сну.
Ти відчуй, як серденько тріпоче,
Ти почуй, як голос мій тремтить,
І душа тепла моя так хоче,
І до тебе лине і летить.
Спалахне вогнем наше кохання,
Буде вічним ніжне почуття,
Не помре надія ця остання,
Довгим буде все наше життя!

6.05.2005


Рецензии