Майбутн твориш ти сьогоднI

Майбутнє  твориш ти сьогодні,
Таким, яким його напишеш,
Вершин досягнеш чи безодні,
Чи вчують голос, твій, у  тиші.

Чи згинеш у роках безслідно ,
Стежина заросте травою,
 І все що написав ти плідно,
 Стане нікчемною золою.

Вирішуй сам, ким хочеш стати,
Просто писати, чи творити,
Душею  небо розірвати,
І серцем темряву спалити.

Майбутнє твориш ти сьогодні,
Його з руки годуєш словом,
Щоб душі, спраглі та голодні,
Не позабули рідну мову.


Рецензии