Кав ярня Бiля Днiпро

                «Біля  Дніпро»-зовут кав’ярню,
.                Там дівчата дуже гарні.
                Там і їжа особлива,
                І дівчата чорнобриві.

                Обслуговують всіх чемно,
                І швиденько і приемно.
                Йде  дівчина наче панна-
                «Борщ вареники,сметана»

                -Чи гаразд все? –запитае,
                Апетиту побажае...
                -З часником пампушку дайте!»
                -Закінчились вибачайте.

                З усмішкою на лиці- 
                Пропонуе голубці.
                Що кав’ярня, що дівчина-
                І все ото Україна!


Рецензии