Зненацька захопило мовчання

Зненацька захопило мовчання.
Побічний ефект кохання.
Тест Люшера пів-ночі проходила.
Шукала відповіді та не знаходила.
Сиділа серед кімнати опівночі.
Зима зараз десь на півночі.
Чи в наших холодних душах
Забути тебе я мушу.


Рецензии