Торохтiла сорока

Торохтіла сорока, вранці на березі,
Там де спав  Микита,  знову не тверезий...
Микиту питала, чи не маеш хати?
Що приходиш п’яним під березу спати?
   
Чи в того Микити вже заклало вуха?
Бо хропів як хотів,  нікого не слуха.
А жінка Микиту не стала чекати,
Взяла в руки макогін та й пішла шукати...

Не питайте люди, чому я сердита
Хто мені розбудить, п’яного Микиту?!
Не глузуйте люди з мого макогону,
Тільки він розбудить, після самогону!
             


Рецензии