Золотий дукат

Золотий дукат кав'ярня
Дивовижно тиха й гарна
Люди милі завітайте
Вражень добрих набирайте
Смачну каву раз скуштуйте
Й кожен день до нас мандруйте
Завітавши лише раз
Незабудете про нас
Смачна кава і десерти
Все що треба для співбесід
Кухар, майстер, бізнесмен
І звичайний полісмен
Всі хто просто любить каву
Завітайте ми вам раді…


Рецензии