Це - Диво

  " У кожному із нас є Господня іскорка!
    Шукайте Бога у Ваших серцях
    І відчувайте чудове зцілення Душі"


Я розумію серцем Велич і Красу,
У відчутті і щастя, і страждання,
Тому свій хрест я гідно пронесу,
Будь завжди поруч - лиш одне бажання.

Це - Диво, я Тебе в собі знайшла,
Через помилки й каяття прозріла,
Донині існувала - не жила,
Душа розчаруваннями старіла.

І дні переростали у роки,
Чекала я миттєвості святої,
Щоб доторкнутись Вічності руки,
Напитись поглядом Води Живої.

Мов несподіваний, цілющий буревій,
Непередбачений життя прогнозом,
Ввійшов у серце і зворушив подих мрій,
Розвіяв відчай, смуток і морози!

         


Рецензии