Пригадалася менi...

Пригадалася мені -
Мамина калина.
Серце чуйне і пісні,
Голос солов'їний!

Добра, лагідна душа,
Руки золотії...
Щирі, мудрії слова,
Очі чарівнії!

Ніжна, чистая любов -
Без кінця і краю.
Я за тебе знов і знов,
Матінко думАю!

Як уміла ти повчать,
Скільки розуміння,
Мала, хисту і тепла,
Сили і терпіння!

Скільки болю, сліз знесла,
Ночей недоспала!
Як же нас ти берегла,
Як же нас кохала!

Турбувалася за всіх
І переживала...
Хто б іще так дбати зміг,
Як не ти, кохана?

Тож прими низький уклін,
Навіть, хоч запізно...
Відіб'є церковний дзвін,
В пам'ять, сум мій слізний.


Рецензии