Твоя душа - бурхливе Море...
Спочатку - свіже і прозоре,
Спочатку - синьо-голубе.
Я в ньому віднайшла тебе.
А потім… Моря як не стало…
Я в пошуках його блукала.
Я в пошуках - знайшла себе…
Хай кожен Море віднайде.
Свидетельство о публикации №112112204084