Ныц на Зымли а ны зМАЙсТры

Бо знаХари
Хары но Ж вси найимш.

Ну, то найМим
Мима з МУСкфы фш?

Гонды О
З рыло й вич
НымаВисты шо взвись: харчив з мукы. Да й быз солодинь!

Пойижмо Ж, пойижм
Шэ з бильш жолобиф
Жмыху й дрощиф от паршив-докторив П.

Шо такэ ле ци тин? -
Га? Хрен йих возьмы!

Що такЕ ась пиринк?
Ну, в Аси спрайтСИ-К.
Шо на Подыщ тыщ комарив розНогСягЦь навКиль.

Так от и Васыль
шуруЕ В ТоБи а ни Цех Ник Бес Пик Сь.


Рецензии