Пол тика

Політики боряться з корупцією,
Світ перевернувся шкереберть,
Створюють грошову конструкцію,
Невідому для звичайних людей.

Нас купують чашками від регіонів
Ми майже відмовились від демократії,
Вони вимагають єдності народів
Дають якісь примарні гарантії

Вони руйнують давні звичаї,
А незабаром заборонять мову,
Але ідею їм не знищити,
Бо Україна вже до боротьби готова.


Рецензии