Колы ты хочыш запрагатысь

Дэ гондэ во ву Брыль,
Быры скорий соби лопату.
Бо жылызнек ны мий.

Ны мию я тут вам брыХаты,
Шо й хаты нэту в Брысь вш.
Да вот, парадка шэ ны надта тут я во, хы, добыфсь.

Тут гонды во я шось пысалы Б…
Да дэ ты у ф Кузьмы   
Типа доложыш ек до сала
Якы шэ шпроты жыд.

Я надто падкый до Наталок.
Колы воны ф сцихы
Вдруг рапТом квак-та увДарРакЮтьсь. Ну, З Водолейкы ты.
Во тыйи Ж, кал клакДбищь.

Я, кажэ, вколы но прыйМаю
Од нервый дэ колы Ж.
Да вот Кучыньська до Вараввы
Склоняйиця, дывы.

Ну, шо Ш, то будьтэ завшый скраю вш,
Колы ны в Коляды й
А ныц нымае тип оладок.
Да ша й з макухХай, згынь.

Када дакор, фси спаганяЮць,
То я вуш, гых, товДи в!..
Ну, бы Ж до Домны йшов товаРыш. Чого Ш пак в рышыти.
Да, вызов був ля мни:
А ну-тко розБыйРимсь,
Ек хто дэ ламнэ цвит!?

Да, мы даема всим прыпальВальць.
Ек но жывый МыдьВиДь.
Ну, Мы ВыДэмо! – завшы каЖуть вси жутКоваты Тигр.

Тем более, Стрыльци.
Колы воны пынькы
Й Е хата ф Сух М Бори. Вот МыльЦаНерв ядКый и взев Мни кыя трись.

О так от был мы тих
Завжды у матры Тры нь: ЮпиТер втер мозгив
Нам напосЛидок в Лидк.

Вона Ж бо правыть вошакмы,
Шо дэся га…в ГОМни.

И напалыв мы гондэ грубу!..
Улад СоБи й ТоБи й, друг мий, котоРый врыв мынэ аж в Рыловыщ.
Ну, й шо тыпэркы вши ля мни.

У нас вальскы но грынь-брынь-лынь
На дудКах
За двырмы вж.

Заходь, ек знудыть кыл.


Рецензии