З псоване кохання

Зіпсоване кохання
Розбиті мрії знов
І поруч знов нікого
Лиш тиша перед сном

Якого знов не буде
А будуть ріки сліз
І пам"ять нагадає
Будинок серед гріз

В якому ми з тобою
Пливли у небуття
Майбутнього не буде
Ми знали це щодня

Але пливли рікою
Серед образ і зрад
І не могли зтобою
Вернути все назад

Тому зламали весла
Щоб далі не пливти
Об скелі не кохання
Розбитися змогли

Тепер в степу будинок
Стоїть без нас один
Поміж розлук і горя
Живем серед родин

В чортополохі поле
Як і душа моя
Не хочу я любові
І зірок серед дня!


Рецензии