наче

наче близько і так далеко
ти,як марево в світлі ночей.
наче рай з тобою,наче пекло,
гріють промені твоїх очей.

от би взяти тебе так навічно,
ціловати з вуст твоїх слова.
наче ми з тобою безкінечно,
наче ти десь тут,а не я одна.

от би поряд з тобою бути,
і читати тобі ці рядки.
про людей всіх на світі забути,
коли поряд лиш твої руки.


Рецензии