Мынэ батькы злыпылы рано

И вот...я но одын
Йим гонды О СоБи Ж но Ж кашы
А ейця нашо мни вш.

А в нас жэлиРУющый сахар
Тут гондэ Е даж, згынь.
Ну, ЕтвЕзь згынуты должна чы вш
Од марсЦыПанный с киль.

СевоДня вроде бы жэ МонТаг.
И Мона Лиза бы й
Ны вийДайЕ, Х, нычого
Типа Ж про й лийЦиньТинь.

То заркы мы Ж на синтиПоны й
На пони й...
Ф Сухый Бир Б.

Ага, агава стрильнэ Боньди Зь
Аж прамо
Й в дых.

З Агова
Ажны й до й ЯйНова шо тут ля мни, Х.

Ны в пЯтНицу и ны в суботу
Я й ны й на двир вж.
Всэ Е в МиниСтр.
Ек миним, тры рубли.


Рецензии