***

зелений чай з м'ятою,
почуття мої зім'яті.

все навколо фальшиве:
огидне - то красиве.

люди болі завдають,
лиш найсильніші виживають.

несамовите почуття пустоти,
в мені одні ідіоти.

душа рветься на шматки,
ставай у арабески!


Рецензии