Напишiть менi листа

          Дивлюсь  як  жовте  листя  опадае,
          Чому ж від  Вас  давно  листа немае?
          Листочок  з  клена  нишком  підіймаю,
          А  в думці  Ваш  неначе  лист  читаю...

        Читаю  я, що  Ви  про  те  минуле,
         Звичайно  вже  мабуть  давно  забули.
         І трави  вкрили  вже,  холодні  роси,
         А осінь серцю радість не приносить.

         А скроні Ваші, як зима  біліють,
         І що листи не пишуть без надії.
         А я в долонях мій листок зігрію,
         І відішлю його Вам, як надію.

       То ж не давайте серцю сумувати,
        Пишіть листи, бо я буду чекати...
        Дивлюся осінь листя розсипае,
        Дивлюся в скриньку-е лист, чи немае?


Рецензии