Gенетычный КОД

Говорять до тебе та все про своє
Плетуть щось добре та на зле
кормлять з оглядУ на твій кошіль
співчувають зраділо на твою біль

мурами ділять ментальні поля
пишуть в архіви твої каяття
ллють на рани  сивушні масла
морозять та жарять завжди до красна

фільтрують крізь цирла, рубінову муть
підкреслюють трунними цвяхами суть
дарами з плеча розтоплюють лють
втричі дають та в десять візьмуть

Прадідам ставлять гранітні хрести
Бо заведено так, як не крути
Десятину на церкву, решту – собі
На Пасху святять гострі ножі


Рецензии