Все що краще у житт - це наш д ти!
Це наші діти!
Щасливі хай будуть,
Щоб нам радіти.
Хай досягають тих висот,
Що їм на користь.
Щоб успіх неземних красот,
Не вкрав би совість.
Щоб помічали вони тих,
Хто з ними поруч,
Щоб не пізнали днів лихих,
Подали поміч,
Тих хто у скруті та нужді,
Так потерпає,
Хто долі легкої, нажаль, собі немає.
Хай подарує їм життя любов довічну,
І хай не буде маяття.
Дасть вік сторічний.
Хай усвідомлять той закон,
Що Богом даний,
На душу не вдягнуть навік,
Гріхів кайдани.
Свидетельство о публикации №112112111648