Друзi

Друзі

Красота, як вірні друзі
Біля тебе гомонять.
Хай зозуля їм у лузі
Не замориться кувать.

Хай їх доля рясно квітне,
Джерелом струмить сповна,
Осінить кохання плідне,
Щоб нащадків - пелена.

Не пустіє мрія-чаша,
Через вінця радість ллє.
Вік не  скудне душа наша
І ключем чарівним б’є.   

Ліпота, як є на світі
Кому руку простягнуть,
Як сміються радо діти
Та у злагоді живуть.

Як казково на світанку:
Ти проснувсь, а поруч всі.
По життю, аж до останку,
Чуєш рідні голоси…

Чудеса, як є свобода,
Чвар немає у раю,
Як не зрікся свого роду
У прабатьківськім краю…

Найцінніше вірні друзі,
Діти, внуки золоті
Та кохана… А ще Муза,
Руйнівниця самоти.


Рецензии