Загадки про грашки
Смокче лапу? То - ...
(ведмідь)
В неї платтячко і банти
Та до школи не іде.
Їй би тільки весь час грати
І не вчитися ніде.
( лялька )
Бач, у киці новий друг!
Виглядає наче круг.
Кицю, ти нам це пробач,
Ми пограємо у ....
( м'яч )
Свидетельство о публикации №112112008127