Небесна блакить
Романтично хмари бувають червоні
Птахи розсікають спритні
Замріяно дивишся в полоні
Своєї бурхливої уяви
Містичність блакиті
Мов паралельна безодня немає краю
Пливуть білосніжні фігури шматками розбиті
Цілі пейзажі, портрети особливо тварини
Великі міста
Агресивні, налаштовані з миром
Подивись крізь підзорну трубу в прозорий кристал
З землі не все видно
Що вирує на небесній стелі
Події, послання дивні
Історії південного полюса до пустелі.
Свидетельство о публикации №112112007344