Ранок
Височенько потягнешся
Розсунеш фіранки
Матуся доброго ранку
Прямуєш на кухню
В бік відсунеш вчорашній недопитий кухоль
Щоденна традиція
Дотягуватися полиці
Босенькою навшпиньках
В коротенькому халатику морськими хвильками
Улюблена фірмова філіжанка
Порція розміряна дві ложки кави з банки
Водою гарячою
Помалу наповниться чаша
Вдихнеш давно знайомий аромат
Кинеш поглядом по кімнаті
Одноманітність та почуття регресії
Повернення до незрозумілого, щоденні дискусії
Подружку в підкріплення
Щоб раптом не зробили від божевілля щеплення
До вух встромиш сумні мелодії
Про кохання серцевих злодіїв
Підспівуючи шепотом у вирі листопада
Боляче коли в душі йдуть опади.
Свидетельство о публикации №112112006759