Голками...
твої слова знов ранять...
І ніби всі без перцю,
але так сильно палять.
У нас обох проблема
щосили виростає...
Для мене це дилема,
і на шматки ламає...
Я хочу бути поруч,
тепло твоє відчути,
не повертать ліворуч,
і почуття збагнути...
Та голками по серцю,
твої слова знов ранять...
І ніби всі без перцю,
але бещадно палять...
Свидетельство о публикации №112112001152