Бдж! лка Майя
Волохата спинка.
З квіточок нектар збирає,
Вправна господинька.
Прилетіла до криниці,
Попила водиці.
Відпочила, й полетіла
Далі трудівниця.
В літню пору дід Панас
Викачає меду.
І покличе дітлахів
Геть усіх до себе.
І смачними пирогами
Буде пригощати,
Й запашненьким чаєм з медом
Буде частувати.
Ми спасибі бджілці скажем
За медок смачненький.
Дідусеві- за гостинність,
І чай запашненький.
2004р.
Свидетельство о публикации №112112010061
Лариса Браткова 19.02.2013 13:05 Заявить о нарушении
Лариса Браткова 19.02.2013 13:50 Заявить о нарушении
Яна Ковалева 19.02.2013 18:16 Заявить о нарушении
Лариса Браткова 19.02.2013 22:36 Заявить о нарушении