Життевий приклад
А розігралась в голосарій,
Ні Вам, ні їм, ані мені,
Давно вже не співають арій.
Так що ж за приклад? ФормулА?
Що визиває шум і галас?
В рівнянні нашім – мінус два,
Мінус любов і мінус голос.
Та є «помножити на п’ять»
Адже велика в ней родина,
Усе сваряться, б ють, гримлять,
Неначе звір, а не людина…
А є таке «додай грошей,
Бо не стачає на будинок»,
Та краще б йшла з його очей,
Й розділяла відпочинок.
І знову плюс і знову мінус,
Та в результаті – нуль і крапка,
І весь розрахунковий сінус
Від почуттів лиша лиш згадку…
Свидетельство о публикации №112111909132