Шукати тебе. У всьому

Шукати фотографії,
і просто знаходити в них дикий затишок.
Наші душі у них,
а вірніше, їх палкий залишок.
Ні пірвати її, ні  пошкодити,
вона спільна у нас- назавжди.
Я ще в силах тобі доводити...
Тільки час для мене відведи.

Шукати історії,
які все одно приведуть ті спогади. Ностальгія.
перекреслені думками траєкторії,
Ейфорія. Алергія. Аритмія.

Шукати натхнення,згублене в тобі,давно,
хоча я знаю, все в нас буде добре.
А це просте, звичайне сьогодення,
я дякую тобі.PS Ти моє море.


Рецензии