Крила укр
І щоб я там не говорила
Тепер не втрачу я тебе
Чи може так мене гребе...
І муза знов приходить в дім
І хочу щоб завжди була і нім
Тепер я чую серце стукіт
А твій той голос наче муркіт
Повір тепер не відпущу
Люблю тебе ЛЮБЛЮ
Як ти так кажеш ніжно "я кохаю"
І так кажи ти вічно я благаю
Спасибі от тобі за те що ти у мене є
Тепер і моє серце ніжно кохає тебе.
Свидетельство о публикации №112111910405