Як бути?

Тікати? Чи можна ще далі?
Усі спроби занадто невдалі…
Сховатись під темність блакиті,
І вмить розгубити всі миті?
Стояти, не рушити тілом?
Чи все ж зайнятися ділом?
Як бути?
Коли я не в змозі забути…
Як жити?
Коли хочеться враз затужити …
Тікати? Сховатись? Стояти?
Що ж вірніше та й буде обрати?


Рецензии