Моя Укра на
Жовтая нива, родюча земля -
Це наша країна, моя Україна,
Моя Батьківщина, родина моя!
Я люблю її щирим серцем й душею.
Люблю її гори, ліси і поля,
Високі тополі, що гнуться у полі,
Зелені луки та безкраї моря.
Тут все особливе, майже чарівне.
Сади білим цвітом рясно квітуть.
Птахи над жнивами казково співають.
Тут люди якісь особливі живуть!
Ніде більше в світі не знайдеш країни,
Де є такі дива та щира земля.
Любить Україну, відверто та щиро.
Любить її так, як люблю її я!
2007
Свидетельство о публикации №112111800766