я твiй Джек

вона чекає перших кроків
він забувши де яка нога
про себе "нафіг гороскопи"
крокує лівою, на зустріч тим дивам

в нього в голові панує страх
страх двічі наступити на граблI
і знову загубити десь той дах
та опинитись двічі у багні

в неї в голові...а фіг його
мабуть теж саме
+одяг, макіяж та -він
та прагнення зрівнятись з небесами

бо вона не знає що таке політ
вона любов лише по фільмам баче
він розуміє що далеко не Бред Пітт
та що там Пітт, не такий же він і мачо

якщо серйозно. ти бачила Титанік?
а він для тебе хоче бути Джеком
давай бути прикутими винтами
бо він на дно не хоче, Розо, де ти?

що скажи стоїть нам на загрозі?
страх що все це блеф?
якщо ти скажешь що ти Роза
то я скажу що я твій Джек.

Grey.
19:54
18/11/12


Рецензии