Вiршi то е Господа слова

Під дахом  неба голубого,
Там, де вирує казки світ.
Знайшов в життя свою дорогу,
Серед   слів Бога шлях проліг.

Мов цвіт весни, вплітаю в долю,
Як з джерела, наснагу п’ю.
У кожнім слові крок  до Бога,
А з ним  в житті,   як у раю.

Живе в душі, в  піснях, у віршах,
Від них мудріша голова.
Дарунки Бога наймиліші,
Бо вірші – ГОСПОДА СЛОВА!


Рецензии