Богдана Синюк-Хват Дерева замiтають небо
Все, заметая так старательно, бедняги.
А тучи серые весь горизонт застлали –
Висят, нахмурившись, небесные бродяги.
А по ночам – звезда не проблеснет.
И только плотно тьма укутает дороги.
И, ветер, заблудившись, взвоет-запоет,
Да речка зашумит, забьется о пороги.
Какой тут сон, как я бы не старалась?...
Ведь мысли всё снуют, какие-то тревоги…
Давно я жду зимы, осталась малость –
Снег заскрипит, мне падая на ноги…
**********************************
Дерева чорні мітли в небо вп'яли
І замітають... так стараються, бідАки...
Та хмари небосхил до обрію заслали,
Висять похмуро і від сонця ані знаку
А по ночАх ... і зІрки не біліє
Лиш темрява спадає на дороги
І вітер, заблукалий, тонко виє
А ще, шумить ріка, минаючи пороги
Який тут сон, хоч як я не стараюсь...
Якісь думки снують, якісь тривоги
Чекаю вже зими і довго прислухаюсь
Чи не скрипить cніжок, чіпляючись за ноги
Свидетельство о публикации №112111710037
Мені сподобалося. По -новому і дуже гарно звучить.
Здоров'я Вам та натхнення
З теплом та повагою
Богдана Синюк 17.11.2012 23:04 Заявить о нарушении